دوست عزیزی که از طرف شرکت آوازنگ جواب می دید.شما به اصطلاح شفاف سازی کردید پس لطفا پاسخ سوالات زیر رو بدید:
1- اولا شما به جای اینکه فرافکنی کنید،بیاید پاسخ سوالات رو با صراحت و صداقت بدید.نه این که سوال رو با سوال جواب بدید.
2- شما با اینکه همینجا اعتراف کردید که تو بروشورتون اشتباه عکس محصول دیگه رو چاپ کردید و امسال مثل من رو گمراه کردید ،باز هم در کمال نا باوری طلبکار هستید می گید میخواستی دقت کنی؟؟مشکل من نیستش که؟؟؟؟
3- دقیقا عنوان تاپیک درسته و شما خودتون همینجا اعتراف کردید که گیگابایت واسه کاهش قیمت برخی ویژگی ها رو حذف کرده.اما هیچکس تو این فروم نگفت کیفیتش رو اورده پایین.
4- اینکه کسی می خواد با مادربوردی که داری چیپ B85 هستش چه کار کنه و چه پردازنده ای رو اورکلاک کنه به خودش مربوطه..اما شما که انقدر دم از تست های اطمیان و با کیفیت می زندید پس باید از هر کارایی از مادربردتون مطمئن باشید.ما هم می دونیم که مادربورد ها سری B85 به چه منظور ساخته شده.پس لازم نیست شئور کسی رو زیر سوال ببرید.
5- این پست شما من یاده اون مدیری می ندازه که به جایی اینکه بیاد جواب بده چرا تیم های ملی به کشور های درجه 4 آسیا می بازن سری میاد حق پخش تلوزیونی رو وسط میکشه و ذهن ها رو منحرف می کنه به جایی که می خواد.این سیاست بسیار نخ نما شده.کاربران این فروم محترم خودشون شعور دارن و بهتر قضاوت رو بگزارید بر عهده اونها.
6- مدیریت عزیز فروم.شما اسامی رو اینجا ذکر کدید که من نمی دنوم درسته یا غلط.اگر درسته اینها چه طوری به دست آواژنگ افتاده.مگر شما متعهد به حریم خصوصی کاربرانتون نیستید؟؟!!!اگر هم غلطه که پس تکلیف پست آواژنگ همینجا معلومه....
7- در مورد شکایت هم اتفاقا مراجع نظارتی خیلی خوشحال خواهند شد واقعیت های تبلیغاتی رو متوجه شوند!
8-مدیریت محترم هم اگر دوست دارید این پست و باقی پست های من رو پاک کنید تا به راحتی صورت مسئله رو پاک کنید.
در آخر با تشکر از همه کسانی که به دنبال حقیقت هستند

Bookmarks